Menu

Interieur

Wij willen vastgoed naar een hoger niveau brengen door interieurontwerpen die naadloos aansluiten op de onderhoudsambities en identiteit van onze opdrachtgevers.

Interieur

Wij willen vastgoed naar een hoger niveau brengen door interieurontwerpen die naadloos aansluiten op de onderhoudsambities en identiteit van onze opdrachtgevers.

Aanpak

Ons doel is om opdrachtgevers volledig te ontzorgen en het vastgoed zo snel mogelijk op een hoger niveau weer in de markt te zetten. Omdat wij het proces van ontwerp tot en met de uitvoering in de hand hebben, is er geen kans op interpretatieverschillen of verrassingen achteraf. Wij starten met het verkrijgen van diepgaande kennis en inzichten over onze opdrachtgever, haar gebruikers en het vastgoed. Wij achterhalen de probleempunten en vertalen dit naar een functioneel programma van eisen. Wat betekent bijvoorbeeld “sfeerloos”, “huiselijk” of “complexleegloop” voor het ontwerp?

Door een goede analyse van de opdrachtgever en het vastgoed zijn wij in staat een ontwerp te maken dat aanspreekt en waarin de opdrachtgever zich herkent. Bovendien moet het een ontwerp zijn waardoor gebruikers een leefomgeving krijgen waarin ze optimaal kunnen functioneren. Het definitief ontwerp wordt vertaald naar een specifiek plan van aanpak en een gedetailleerde begroting met onderhoudsplanning. De uitvoering hebben wij in eigen hand met onze eigen vaste medewerkers om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Indien nodig werken wij met vaste partnerbedrijven.

 • plan.svg Interieurontwerp 2D/3D
 • sun-line.svg Zonwering
 • window-line.svg Raambekleding
 • floor.svg Vloeren
 • tiles.svg Plafonds
 • selector.svg Styling
Onze interieurontwerpen sluiten 100% aan op de wensen van de gebruiker en passen bovendien in de onderhoudsplanning van de eigenaar.

 

Wij garanderen

 • Een interieurontwerp dat rekening houdt met efficiënt onderhoud
 • Geen verhoging van de servicekosten
 • Geen interpretatieverschillen tussen ontwerp en uitvoering
 • De beste producten en gebruik van onze eigen showroom

Experts

Wilt u weten over hoe u meer rendement uit uw complex kunt halen door slim interieurdesign? Onze experts helpen u graag verder.

Amy Oerlemans

Commercieel Directeur

mail

Marlies den Hartogh

Interieurontwerper

mail

Cases

Marriott Hotels

View more

CBRE Global Investors

View more

Unilever

View more

Art Hotel Eindhoven

View more

Marriott Hotels

Interieurontwerp en inrichting van Hotel Marriott Parijs

 • help_outlineAanleiding
  Het prestigieuze 4 sterren Hotel Marriott Rive Gauche in Parijs vroeg ons een refit van het interieur uit te voeren. Het hotel bestaande uit 18 verdiepingen en in totaal 757 kamers is volledig opnieuw ingericht waarbij wij de opdracht kregen om al het timmerwerk in de kamers en gangen van dit hotel te verrichten.
 • assignmentAanpak
  De werkzaamheden werden uitgevoerd onder het projectmanagement van SLN International. Gezien de omvang van het project is deze verdeeld over twee fases. Begin 2016 zijn de bovenste verdiepingen aangepakt en in de tweede helft van het jaar de onderste verdiepingen. Wekelijks vertrok er een team van gespecialiseerde timmerlieden naar Parijs.
 • doneResultaat
  Het hotel heeft een ware transformatie ondergaan. Het interieur is een combinatie van klassieke en moderne elementen die perfect aansluit op de identiteit van het hotel, maar ook past binnen de huidige tijdsgeest. “Het is natuurlijk een ongelofelijk compliment als een opdrachtgever zoveel vertrouwen in je heeft dat ze je expertise zelfs buiten de landsgrenzen willen inzetten”, aldus Amy Oerlemans, Commercieel directeur van Kloet Onderhoud.

CBRE Global Investors

Design en onderhoud

 • help_outlineAanleiding
  Als vaste partner van CBRE GI, adviseur vastgoed en huisvesting, verzorgen wij inrichting en onderhoud voor het vastgoed in Brabant, Zeeland en in de Randstad.
 • assignmentAanpak
  CBRE GI heeft verschillende soorten panden in bezit en bedient daarmee ook verschillende typen gebruikers. In onze aanpak zorgen wij dat de kantoren, retailcomplexen en woningen volledig voldoen aan de wensen en behoeften van zowel de huidige als nieuwe gebruikers.
 • doneResultaat
  Onze creatieve en vooral integrale aanpak levert een waardevolle bijdrage aan het behoud van de positie van CBRE GI als koploper in vastgoedbeheer. Omdat wij zowel het onderhoud als de inrichting verzorgen, worden deze processen effectiever, sneller en transparanter. Naast een stress-vrije aanpak levert dit ook nog eens een aantrekkelijk financieel voordeel op.

Unilever

Business units

 • help_outlineAanleiding
  Voor de twee vestigingen van Unilever in Rotterdam en voor Unilever Research & development in Vlaardingen voeren wij onderhoud uit. De vestiging in Vlaardingen vroeg ons daarnaast aan boord te komen als partner in het team Interieurontwerp & Facilitaire dienstverlening.
 • assignmentAanpak
  Onze rol is om de wensen van de business units te vertalen naar ontwerp- en materiaalplannen waarbij vooral de veiligheid van de medewerkers een belangrijke rol speelt. Zo passen wij onder meer gladheidsbestrijdende en brandwerende materialen toe die in deze industriële omgeving van levensbelang kunnen zijn.
 • doneResultaat
  Door onze interieurontwerpen aan te laten sluiten op de onderhoudsplanning van Unilever kunnen wij de meest kostenefficiënte aanpak garanderen. Omdat wij zowel het onderhoud als de inrichting verzorgen, worden processen sneller, effectiever en transparanter en leveren wij een waardevolle bijdrage aan de positie van deze multinational.

Art Hotel Eindhoven

Iedere hotelkamer een uniek ontwerp

 • help_outlineAanleiding
  Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het centrum van Eindhoven. Voor alle kamers en suites, waaronder die in de in 1909 gebouwde monumentale Philips fabriek de Lichttoren, maakten wij een uniek ontwerp.
 • assignmentAanpak
  Onze ontwerpers maken samen met de opdrachtgever het plan van eisen en werken op basis hiervan de ontwerpen uit. De uitvoering begeleiden wij van A tot Z. In dit geval ging het om een complete refit van het interieur. Wanden, vloeren en plafonds kregen een nieuw uiterlijk dat past bij de identiteit en sfeer van het hotel. In de keuze voor materiaal, meubilair en verlichting kijken wij daarnaast ook naar het gebruik van de hotelkamers en de gemeenschappelijke ruimtes.
 • doneResultaat
  Van modern tot klassiek en van artistiek tot industrieel, iedere kamer heeft een compleet andere inrichting die past bij de historie en omgeving van het gebouw. De kwalitatieve materialen en luxe uitstraling bieden de bezoekers een zeer ontspannen verblijf.
Menu