Menu

Monumentaal Onderhoud

Bij Kloet Onderhoud begrijpen we de unieke waarde van monumentaal vastgoed. Ons doel is duidelijk: het behoud en herstel van monumentaal vastgoed in zijn oorspronkelijke pracht voor toekomstige generaties.

Aanpak

Bij Kloet Onderhoud hebben we een passie voor gebouwen en we zien het als onze missie om erfgoedstukken te behouden voor de toekomst. Met een zorgvuldige benadering zorgen we voor het behoud van historische en architectonische integriteit. Het proces van monumentaal onderhoud begint met een grondige inspectie en analyse van het gebouw. We kennen de bijzondere uitdagingen die monumenten met zich meebrengen.

Bij Kloet Onderhoud zijn we trots op onze certificeringen en erkenningen op het gebied van monumentaal onderhoud. We werken volgens de richtlijnen van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en zijn gecertificeerd als Erkend Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Een belangrijk aspect van onze aanpak is Resultaatgericht Samenwerken (RGS). We geloven sterk in het creëren van een partnerschap met onze opdrachtgevers, waarbij we samenwerken aan het behalen van specifieke resultaten op lange termijn. Met RGS streven we naar transparantie en kostenbesparing, terwijl we tegelijkertijd de kwaliteit en duurzaamheid van het monumentale pand waarborgen.

We nemen de verantwoordelijkheid voor het gehele onderhoudsproces, inclusief planning, coördinatie en uitvoering.

Bij Kloet Onderhoud hebben we een passie voor gebouwen en we zien het als onze missie om erfgoedstukken te behouden voor de toekomst.

Al meer dan 100 jaar is het behoud van monumentaal vastgoed voor ons een eerbetoon aan ons verleden en een geschenk voor de toekomst.

Wij garanderen

  • Een zorgeloze ervaring
  • Expertise en vakmanschap
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • ERM Gecertificeerd

Experts

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van monumentaal onderhoud? Onze experts helpen u graag verder.

Steven Oerlemans

Technisch Directeur

mail

Astrid de Korver

Projectleider

mail

Cases

Gemeente Vlaardingen

Als oude havenstad draagt Gemeente Vlaardingen zorg voor haar 75.000 inwoners en haar monumentaal gemeentelijk vastgoed. Bekijk het project

Stichting SEMA

Iconisch monument Aeolus Bekijk het project

Gemeente Nissewaard

De Gemeente Nissewaard had behoefte aan een onderhoudspartij die snel en kwalitatief werk kon leveren en op meerdere terreinen kon ontzorgen. Bekijk het project
Menu