Menu

Marriott Hotels

Interieurontwerp en inrichting van Hotel Marriott Parijs

Uitdaging

Het prestigieuze 4 sterren Hotel Marriott Rive Gauche in Parijs had behoefte aan een volledige herinrichting van de 757 kamers verspreid over 18 verdiepingen. Het was aan Kloet om het timmerwerk in de kamers en gangen te verzorgen.

Aanpak

Gezien de omvang van het project, werd het uitgevoerd onder het projectmanagement van SLN International. Om het project binnen de gestelde tijd en budget uit te voeren, werd het project verdeeld over twee fases. Het team van gespecialiseerde timmerlieden vertrok wekelijks naar Parijs om aan het project te werken.

Resultaat

Het hotel heeft een complete transformatie ondergaan en heeft nu een combinatie van klassieke en moderne elementen die perfect aansluiten bij de identiteit van het hotel en passen binnen de huidige tijdsgeest. Het resultaat is verbluffend en heeft het hotel weer terug op de kaart gezet.

Toekomst

Bij Kloet Onderhoud streven we er altijd naar om onze expertise in te zetten om projecten van elke omvang tot een succes te maken. We blijven streven naar verbetering en willen de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen.

Het is natuurlijk een ongelofelijk compliment als een opdrachtgever zoveel vertrouwen in je heeft dat ze je expertise zelfs buiten de landsgrenzen willen inzetten,” zegt Amy Oerlemans, Commercieel directeur van Kloet Onderhoud. Dit project is het bewijs dat wij met onze expertise en ons team van gespecialiseerde timmerlieden in staat zijn om elk project, hoe groot ook, succesvol af te ronden. -

Andere cases

OnderhoudWoonstad Rotterdam

Bekijk het project

OnderhoudWoonstichting Samenwerking

Bekijk het project

RenovatieUnilever

Bekijk het project

OnderhoudIpse de Bruggen

Bekijk het project
Menu