Menu

Woongoed Middelburg

Woongoed Middelburg had de uitdaging om hun monumentale woningen op een kwalitatieve en snelle manier te onderhouden.

Uitdaging

Vanwege de specialistische zorg die deze panden nodig hadden, was het onderhoud ervan niet altijd even gemakkelijk.

Aanpak

Kloet Onderhoud heeft veel expertise op het gebied van monumentale panden en kan daardoor garant staan voor kwalitatieve en snelle dienstverlening. Om dit te realiseren stemmen zij hun kennis en onderhoudsplanning zorgvuldig af met zowel de opdrachtgever als de gebruikers. Hierdoor kan Kloet Onderhoud zorgen voor goede persoonlijke communicatie en service, wat Woongoed erg belangrijk vindt.

Resultaat

Woongoed Middelburg waardeert het dat Kloet Onderhoud hen veel zaken en zorgen uit handen neemt. Hierdoor krijgt Kloet Onderhoud elk jaar weer een positieve beoordeling. De samenwerking tussen Woongoed Middelburg en Kloet Onderhoud kent inmiddels een indrukwekkende geschiedenis.

Toekomst

Kloet Onderhoud en Woongoed Middelburg blijven nauw samenwerken om te zorgen dat alle woningen optimaal onderhouden worden. Woongoed Middelburg ziet Kloet Onderhoud als een belangrijke partner die garant staat voor een kwalitatieve en snelle dienstverlening.

Wij zijn blij met de goede samenwerking tussen Woongoed Middelburg en Kloet Onderhoud. Kloet heeft veel expertise op het gebied van monumentale panden en kan daardoor garant staan voor kwalitatieve en snelle dienstverlening. Dankzij de goede persoonlijke communicatie en service van Kloet Onderhoud kunnen wij garant staan voor optimaal woonplezier voor onze huurders. - Woongoed Middelburg

Andere cases

OnderhoudUnibail

Bekijk het project

OnderhoudJeugdgevangenis Hartelborgt

Bekijk het project

OnderhoudWoonstichting Samenwerking

Bekijk het project

RenovatieUnilever

Bekijk het project
Menu