Menu

Unibail

Snel en efficiƫnt onderhoud

Uitdaging

Unibail, een grote vastgoedbeheerder, had de uitdaging om de garages middenin het drukke stadshart van Zoetermeer snel en efficiënt te laten onderhouden. Dit zodat de winkeliers tijdens de feestdagen geen hinder zouden ondervinden

Aanpak

Kloet Onderhoud heeft een gefaseerde aanpak toegepast, waarbij steeds slechts een deel van de garages ontoegankelijk was. Zo konden de werkzaamheden efficiënt en zonder verstoring van het winkelend publiek worden uitgevoerd.

Resultaat

Dankzij de aanpak van Kloet Onderhoud waren de garages van Unibail ruim op tijd voor de feestdagen weer in perfecte staat. De winkeliers waren erg tevreden over de snelheid en efficiëntie van het onderhoudsproces en merkten nauwelijks dat er werkzaamheden aan de garages werden uitgevoerd.

Toekomst

Kloet Onderhoud blijft zich inzetten om haar klanten de best mogelijke service te bieden en hun verwachtingen te overtreffen. We kijken er naar uit om in de toekomst nog meer uitdagende projecten uit te voeren en onze klanten tevreden te stellen met onze aanpak en resultaten.

Kloet Onderhoud heeft ons uitstekend geholpen met het onderhoud van onze garages in Zoetermeer. Het werk werd snel en efficiƫnt uitgevoerd en er was nauwelijks overlast voor ons en onze klanten. We zijn erg tevreden over het resultaat en de service die we hebben ontvangen. - Unibail

Andere cases

OnderhoudWoonstad Rotterdam

Bekijk het project

RenovatieColliers

Bekijk het project

RenovatieInterparking

Bekijk het project

24/7 serviceVesteda

Bekijk het project
Menu