Menu

Vesteda

400 schademeldingen per jaar

Uitdaging

Als grootste commerciële woningbelegger in Nederland wil Vesteda ervoor zorgen dat hun woningen altijd in topconditie verkeren. Daarom verrichten zij werkzaamheden aan hun woningen in verschillende regio's, waaronder West Brabant, groot Rijnmond, Den Haag en omgeving Noordwijk, Lisse en Hillegom. Dit brengt een uitdaging met zich mee om ervoor te zorgen dat deze werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Aanpak

Wij bij Kloet werken nauw samen met Vesteda om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden aan hun woningen soepel en vlot verlopen. Op basis van de meldingen die we ontvangen, zorgen we ervoor dat onze vakmensen snel ter plaatse zijn om de problemen op te lossen. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, zodat de renovaties duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast zorgen we voor duidelijke communicatie met Vesteda en de bewoners, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn en wat er van hen wordt verwacht.

Resultaat

Door onze nauwe samenwerking met Vesteda hebben we ervoor gezorgd dat de werkzaamheden aan hun woningen snel en efficiënt worden uitgevoerd, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Hierdoor kunnen de bewoners van Vesteda genieten van goed onderhouden woningen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook heeft onze aanpak gezorgd voor kostenbesparingen, doordat we ervoor zorgen dat problemen snel worden opgelost en voorkomen dat deze problemen groter worden.

Toekomst

In de toekomst willen we onze samenwerking met Vesteda blijven versterken en ervoor zorgen dat hun woningen altijd in topconditie verkeren. Door onze expertise en ervaring op het gebied van renovaties en onderhoud kunnen we Vesteda blijven ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen streven we naar duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere leefomgeving voor de bewoners van Vesteda.

Met Kloet hebben we een betrouwbare partner gevonden die ervoor zorgt dat onze woningen altijd in topconditie zijn. Hun vakmensen zijn snel ter plaatse en leveren werk van hoge kwaliteit. Daarnaast is hun communicatie met ons en de bewoners altijd helder en duidelijk. We zijn dan ook zeer tevreden over onze samenwerking en kijken uit naar een verdere versterking van onze relatie. - Vesteda

Andere cases

OnderhoudWoonstichting Samenwerking

Bekijk het project

Monumentaal OnderhoudStichting SEMA

Bekijk het project

OnderhoudWoongoed Middelburg

Bekijk het project

RenovatieWonen Wateringen

Bekijk het project
Menu