Menu

Art Hotel Eindhoven

Iedere hotelkamer een uniek ontwerp

Uitdaging

Het Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven is een uniek hotel met kamers en suites in de monumentale Philips fabriek de Lichttoren en het nabijgelegen nieuwbouwgedeelte. Het hotel wilde voor al deze kamers een uniek ontwerp dat past bij de identiteit en sfeer van het hotel.

Aanpak

Kloet werkte samen met de opdrachtgever aan het plan van eisen en ontwierp op basis hiervan de interieurs van alle kamers en suites. De uitvoering werd door Kloet van A tot Z begeleid. De muren, vloeren en plafonds werden aangepast en kregen een nieuw uiterlijk met kwalitatieve materialen en luxueuze uitstraling die past bij de historie en omgeving van het gebouw. Bij de keuze van het materiaal, meubilair en verlichting hield Kloet ook rekening met het gebruik van de hotelkamers en de gemeenschappelijke ruimtes.

Resultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen Kloet en Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven is verbluffend. De kamers en suites hebben nu een uniek interieur dat past bij de historie en omgeving van het gebouw. Van modern tot klassiek en van artistiek tot industrieel, iedere kamer heeft een compleet andere inrichting die de bezoekers een zeer ontspannen en luxueus verblijf biedt.

Toekomst

Kloet blijft de ontwikkelingen van Inntel Hotels volgen en is altijd beschikbaar voor ondersteuning bij eventuele renovaties en uitbreidingen.

Een fantastische samenwerking met Kloet! Het hotel heeft een complete make-over gekregen en ziet er nu absoluut geweldig uit. We hebben veel complimenten van onze gasten ontvangen en zijn heel blij met het resultaat. - Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven

Andere cases

OnderhoudWoongoed Middelburg

Bekijk het project

RenovatieWonen Wateringen

Bekijk het project

OnderhoudIpse de Bruggen

Bekijk het project

RenovatieInterparking

Bekijk het project
Menu